Wij zijn te bereiken op: 030-3050072
info@vemanservices.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kokskleding bedrukken

Heeft u een restaurant? Organiseert u een groot evenement met een diner? Zet de puntjes op de i en zorg voor een professionele uitstraling door het bedrukken van uw kokskleding. Uw gerechten stralen klasse uit. Uw koks in bedrukte kokskleding ook.

Een bedrukte koksmuts 

Een kok die zichtbaar aan het werk is, of gasten aan tafel bezoekt, straalt aandacht uit als zijn uiterlijk niet dertien in een dozijn is. Een koksmuts met uw logo maakt een professionele indruk.

Bedrukte kokskleding 

Met bedrukte kokskleding zijn uw koks niet alleen herkenbaar als kok. Ze zijn overduidelijk uw koks en maken zo reclame voor uw restaurant. Gasten genieten met meer zintuigen dan alleen hun smaak. Het beeld van koks in kleding met uw logo zal langer blijven hangen, waardoor ze wellicht vaker terugkomen.

Een bedrukte koksbuis

Bedrukte koksbuizen geven uw keukenmedewerkers een extra cachet. Niet alleen kunt u ze bedrukken met uw logo, misschien ook met hun functieaanduiding. Uw chefkok mag zich van anderen onderscheiden, nietwaar?

Een bedrukte kokssloof

Zeker wanneer uw kok aan tafel zijn gerechten de finishing touch geeft, zal een bedrukte kokssloof onmiddellijk opvallen. Dat beeld blijft bij uw gasten hangen en uw naam dus ook.

Een bedrukt kokshort

Een bedrukt kokshort geeft uw koks een professionele uitstraling en waarschijnlijk geeft het ze een extra gevoel van trots dat ze in uw keuken werken.

Een bedrukt koksvest 

Met een bedrukt koksvest laat u zowel aan uw eigen medewerkers als aan gasten zien dat u oog heeft voor detail. In de horeca draait het om de subtiele details, niet alleen de uiterlijke. Ze zijn vaak een indicatie voor kwaliteit. 

Waarom zou u kiezen voor Tvvbedrukken?

Wij zijn een klein team van hands-on medewerkers. Net als uw medewerkers dat zijn. Wij staan voor flexibiliteit, wij denken met u mee en leveren onze bedrukte kokskleding snel uit, nadat we ze secuur hebben bedrukt. En dan hebben we het nog niet eens over onze vriendelijke prijzen gehad.