Wij zijn te bereiken op: 030-3050072
info@vemanservices.nl
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17.00

per pagina
  1. 1
  2. 2

per pagina
  1. 1
  2. 2

Goedkoop schorten bedrukken

Altijd al graag een bedrukt schort willen kopen maar geen flauw benul waar je dat kunt kopen? Hier bij tvvbedrukken.nl zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van kleding, o.a. het bedrukken van schorten. Shorten zijn de kledingstukken die iedereen wel kan gebruiken. Voornamelijk voor in de keuken of zelfs in de tuin. Het is de perfecte mogelijkheid om jouw gasten attent te maken van jouw perfecte kookkunsten of misschien zelfs wel een waarschuwing daarvoor. Bij tvvbedrukken.nl kunt u uw schorten laten bedrukken vanuit uw eigen stoel.

Diverse schorten bedrukken

U heeft keuze uit een aantal diverse schorten met verschillende oppervlaktes. U kunt de gehele oppervlakte van uw schort laten bedrukken met bijvoorbeeld tekst. Met tekst kan je pas echt duidelijk maken wat voor soort kok jij bent. Wil jij bijvoorbeeld een grappige tekst waarop staat dat je tenminste beter kookt dan je vriendin? Of wellicht alleen maar een schort met jouw eigen naam zodat iedereen weet dat die van jouw is. Behalve tekst kunt u ook illustraties en zelfs foto's op schorten bedrukken. Wat dacht je van een stevige sixpack op je schort? Of misschien het lichaam van een model in een bikini? De mogelijkheden zijn oneindig. Niet alleen zijn schorten leuk om voor jezelf te kopen.

Bedrukte schorten geven als cadeau

Ze zijn ook geweldig om te geven als een cadeau. Ken je misschien iemand die graag in de keuken staat maar zelf nooit een schort gebruikt? Iemand die binnenkort een barbeque heeft, maar niet in bezit is van een schort? Geef ze dan een mooie schort met jouw eigen grappige of sierlijke ideeën. Dus bestel nu uw eigen persoonlijke schort nog vandaag en wij zorgen ervoor dat het binnen 72 uur geleverd is.